Over Senseszz Lifestyle

 

Sensessz Lifestyle is ontstaan vanuit de behoefte om elke dag weer te streven naar een fijne kwaliteit van het leven. Wij geloven dat de kleine dingen in het leven je heel gelukkig kunnen maken.

Een lach, een groet, een vriendelijk compliment.

En je kunt een omgeving creëren waarin jij je lekker voelt, heerlijk kan ontspannen en lekker kan bijtanken van een druk leven.

Ons uitgangspunt is dat mooie kleuren, lekkere geuren, prettige structuren en heerlijke smaken het leven aangenaam maken. Via Senseszz.nl helpen we je op weg met het creëren van een fijne omgeving. We zijn constant op zoek naar mooie producten van goede kwaliteit en houden ons assortiment levendig. Producten gemaakt van natuurlijke materialen (o.a. olijfhout, mangohout en handgemaakt aardewerk) vormden de basis van het assortiment en vind je dus altijd in onze webshop 

Duurzaam:

We proberen duurzaam te werken door zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal te hergebruiken. Verpakkingsmateriaal van ontvangen goederen en retouren van onze klanten halen we zoveel mogelijk uit elkaar en gebruiken we weer voor onze verzendingen. 
Grote kartonnen verpakkingen en dozen halen we door onze kartonperforator en zo hebben we weer opvulmateriaal.
We proberen onze artikelen zo goed en duidelijk mogelijk te omschrijven zodat onze klanten een goede keus kunnen maken en de kans op retourneren zo klein mogelijk is. Ook hiermee proberen we te besparen op energie (transpport).