Betalen, Verzenden en Retourneren.

Betalen                                                                                       

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een email met de factuur en een betaallink.Met de link kunt u makkelijk met Ideal betalen. Het bedrag dat u betaalt is de prijs van het (de) bestelde artikel(en) plus de verzendkosten ad € 6,50.

 

Verzenden                                                                         

Vervolgens pakken wij uw bestelling in en zorgen voor een vlotte verzending. Met de track&trace code die u van ons ontvangt kunt u uw pakket volgen. Wij streven ernaar uw pakket binnen maximaal 3 werkdagen te laten afleveren.

We leveren ook in België. Ook met de track&trace code en ook met het streven uw pakket binnen drie werkdagen bij u thuis te hebben. 

Retourneren                                                                                     

Is het product niet naar uw zin of heeft u verkeerd besteld? Laat het ons binnen 14 dagen weten. Indien het product onbeschadigd en in de originele verpakking zit mag u het retour sturen.Uiteraard ook binnen 14 dagen. U ontvangt van ons het door u betaalde bedrag per omgaande terug.

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij adviseren dit voordelig te doen met DPD en dan te kiezen voor afleveren bij de dichtstbijzijnde parcelshop. Dit geldt ook voor klanten in België.

Om te voorkomen dat wij de artikelen beschadigd retour ontvangen  adviseren wij u ze terug te sturen in onze verpakking en met onze opvul- en beschermingsmaterialen. Van zwaar beschadigde retourzendingen geven wij namelijk slechts 50% van het aankoopbedrag terug.

Retouradres:                                                                                    

U kunt uw retourzending versturen naar:                                  

Senseszz Lifestyle                                                                       

Lutter 12                                                                                  

3068HC  Rotterdam.

Het emailadres voor de track&trace code is:            

info@senseszz.nl